Dieta – Stamina radi ako schudnut

Si vyjebana tlsta svina, ojebana sadlovymi pneumatikami a tvoj partner ta chcel zajebat na zabijacku, lebo si ta pomylil s pekne vyzranym prascom?
A ty, si skurvene vyzrany kokot, tlste hovado pojebane, s bachorom jak vyjebany bojler, co tvoja radsej jebava s besnym psom nez s tebou ty bulo vyjebany kotny?

ak ano. je tu riesenie. a vola sa DIETA.

mame rozne diety. kapustove, vajcove, jablkove, pojebane, ananasove, vyjebane. podrobne si napiseme take plany, ktore ked budeme dodrziavat, tak aj schudneme, to znamena ze uz nebudeme skurveni tlstosi zajebani smradlavi. rozpis bude na jeden den, treba dodrzat aspon 14 takychto dni. tak ideme na to vy nuly vyjebane nenazrane:

Kapustova dieta
Pri takejto diete je povolene zrat len kapustu. a ked poviem kapustu, tak to znamena ze kapustu, nie ze to budete chciet ojebat vy hovada, vy kyseliny spicene vyzrane, a budete si medzi kapustove listy najebavat platky slaniny. HOLY KOKOT. pekne budete zrat kapustu vy zajace pojebane.Tu name casovy plan, o kolkej zrat.

07:04 trocha kapusty
10:19 trocha kapusty
14:27 trocha kapusty
17:33 trocha kapusty
20:51 trocha kapusty

ak po zjedeni trocha kapusty stale citime vyrazny hlad, mozeme si este dat trocha kapusty.

Nevyhody: Uz po jednom dni tejto diety vas zacne naduvat jak kokot. to znamena ze budete chcet prdet a srat vsade kde je to mozne. budete mat zelene hovna vy kokoti. tuto dietu dodrzite max. 2 dni lebo ste jebnute nenazrane skurvene slabe nuly, co nevydrzia ani kokot. v extremnom pripade, ze vydrzite viac ako 2 dni hrozi, ze sa zobudite, pozrete do zrkadla a uvidite tam jednu vyjebanu velikansku kapustu.

Vajcova dieta
Toto je uz je trosku vaznejsie. Nakolko budete zrat len vajca, mate viac moznosti ako si to pripravit. mozete jebnut vajca do vriacej vody, cize sa uvaria /to je ale prekvapko co, vy zajebanci kotni vyzrani/. alebo jebnete vajca na rozpalenu panvicu – ale pozor – ani nemyslite ze tam mozete jebnut trochu oleja. barani kokot. kupte si teflonovu panvicu zajebanci. vajca este mozete rozjebat varechou (skvarelina, alebo jebnuto prazenica) alebo ich po jebnuti nechate tak (volske oko, prip. srncie ucho, leguanov kokot…, nazvite si to ako chcete).

07:16 2 vajca
10:22 2 vajca
14:13 2 vajca
17:54 2 vajca
20:40 2 vajca

ak po zjedeni 2 vajec stale citime vyrazny hlad, mozeme si este dat trocha kapusty. HAAAAA. pekny ojeb ze? konsku picu ze trocha kapusty, ak ste este furt nenazrani bulovia, mozete si jebnut jedno vajco. ale len jedno do pice!

Nevyhody: Pri tejto diete vas tiez zacne pekne dut. ale to je este nic. ked sa pojdete vysrat, ostane po vas taky smrad, ze este aj hajzlovu misu bude napinat na grcanie. pripravte sa na skurvene skurveny smrad. kandel jak kokot. tuto dietu vydrzite max. 2 dni, lebo ste pojebane sracky, co nic nevydrzia. v extremnom pripade, ze vydrzite viac ako 2 dni hrozi, ze sa zobudite, pozrete do zrkadla a uvidite tam jedno vyjebane velikanske vajco.

Co robit ked to nezabera.

Ked sa vam nedari schudnut /a to som presne vedel, lebo vam rovno poviem, ze nikdy neschudnete, a tie vyjebane smradlave pneumatiky spicene sadlove budete mat ojebane okolo tela az kym neumrete/, je cas na nejake doplnky. a kedze vy ste jebnuti jak tacky pojebane, samozrejme ze pojdete do obchodu a budete chciet nejake ultrasuperturbo spalovace tukov. a kedze ste dostatocne jebnuti, nieco si kupite. a co? nejaku turbo picovinu z reklamy, napr.:

BYLINNY EXTRAKT Z KORYTNACEJ PICE – uzasny prostriedok na chudnutie, chudnutie nikdy nebolo take jednoduche, tento extrakt je povodom z mongolskych korytnaciek, umelo oplodnenych v oblasti arktickeho ladovca /stvrty zlava/ za ucelom maximalizacie ucinnej latky.

MLETY JELENI KOKOT – neuveritelny, uplne neuveritelne, uplne ze f pici prostriedok na zbavenie sa prebytocneho tuku. obsahuje tie najucinnejsie latky priamo z najhlavnejsieho organu jelena.

SIRUP Z MEDVEDEJ LAVEJ LABY – velmi popularny spalovat tukov, vdaka ucinnym latkam z medvedej laby /len lavej, nakolko prava laba je na picu a 99% medvedov su lavaci/.

no proste si kupite uplne picoviny a si budete myslet ze ked to budete zrat, tak schudnete. ale jastericiu picu schudnete. ja vas mozem jebat. nuly spicene tlste vyzrane pojebane. scete zrat tak zerte. a hlavne uz nejebte nic o chudnuti. mam vas pici 😉

zdroj: kyberia.sk

57 comments on “Dieta – Stamina radi ako schudnut

    • Drz picu a daj si vajco ty smradlava hoblina..
      ty si asi na svoj cesky povod poriadne pysny ty koni mrd, ked si das meno Jose… by som povedal ze s kapustou v hube (citaj:” bez rozpravania”).. si budeme vychadzat lepsie..

    • ziadne diety ani spalovace ani pravidelne cviky nepomozu…. nieste schopny dodrzat svoje slovo, a poctivo dodrzat svoj kazdodenny plan zivotneho stilu, vytrvat v kazdodennom castom pohybe… a pravidlo kolko zozeres tolko musis zo seba vydat ak nechces pribrat a ked si tlsty tak aj raz tolko… a nevzdavat sa hned ked uvidis prve (negativne) vysledky….potom tu len pisete ze ake je to tazke a jak sa to neda lebo si robite z huby riť a nečiníte sa!!!………. (pre Joseho): ked slovakou hadzes do jedneho vreca , aj ja mozem povedat ze na vas VSETKYCH je typicke aky ste fetaci a negramotny ludia a preco? “lebo jedna lastovicka nerobi leto ze”??

    • Vidim, ze musim jako Ceska zabojovat za povest naroda (a prejdu pritom s nadhledem osklivou reakci ctenare Slovak!). Takze: ne, neni to tak, ze by ceska populace byla totalne bez humoru, nechapala nadsazku a nedokazala ocenit stavnatost slovanskych jazyku. Spis naopak, doufam. To jen chudak pan Jose je nekde na v podprumernych cislech. Znate to – Gaussova krivka. No nic, bratia Slovaci, omluvte me, jdu se znova smat tomu zajebanemu clanku, neb muj den je diky nemu mene zkurveny.

  1. Je to úplne úbohé. Hanbím sa za slovákov a je mi ľúto takých ľudí, ktorí dokážu napísať takú blbosť.

  2. fest pod uroven…. zrejme ani ziadnu uroven nema….
    nie som tlsta, no keby on patril medzi tych, o ktorych sa tak vyjadruje, len by sklopil usi a drzal hubu! jeho IQ zrejme vysoko nevyskocilo a svoje komplexy si vybija takymto sposobom…… a hanba aj tym, co sa na tom bavia! slovnik, ktory pouzivate, len potvrdzuje vase socialne postavenie… zamyslite sa, ci vy ste taky dokonalí!!!!!

  3. Na môj vkus moc vulgarizmov :D… jasné nasmiala som sa riadne len by som ubrala na nadávkach 😀

  4. Myslim ze ze to poniektori beriete prilis vazne a velmi sa nad tym zamyslate,pritom tu islo vlastne len o srandu,ktoru som si patricne aj uzila… Diky 😀

  5. silvia sa spametaj ty musis byt riadne zatpknuta blba hus a co ze tam su vulgarizmy??a teraz co ? to clovek ktory pouziva vulgarizmy musi byt nejaky sutak ci co zato ze ty asi velka krestanka a v kosotole i spis ta sa vsetci teraz posereme…krestania su niektori vacsie spiny ako ti co pouzivaju taketo slova

  6. tento článok úplne sedí na všetkých, čo sa nechajú oblbnúť reklamami hocijakého typu…super! 🙂

  7. kokóóóós 😀 😀 😀 .D smejem sa ako redart 😀 😀 fakt starý rešpekt 😀 asi túto diétu začnem používať 😀

  8. BOHOVSKEE 🙂 fakt velká chvála autorovi 😀 a pre niektorych : bez vulgarizmov by to vipné nebolo .. POSERTE SA !! 😀 dementi .. 🙂

  9. Nééééé…. je to mega – moc – popiči – kurva – dobrééé 😀 Už dlho som sa na niečom tak nezasmial 😀 Jebem autora za takúto kvalitku!!! 😀 😀 Dík moc človeče 😀

  10. Som len pri prvom odseku bola asi 20 minut lebo som sa tak smiala ze som sa nevedela pohnut dalej XDDDDDDDDDD perfektne to je!

  11. Jéé, super. Ještě teď mě bolí bránice od smíchu 🙂 Mimochodem trochu mi to připomnělo dietářské scénky z Malé velké Británie, co se týče diskuze. Asi lepší brečet od smíchu z vulgarizmů než být totálně xenofobní.

  12. Hola

    Que tiempo has dedicado a tremendo a porte y hay muchas
    información que no conocía que me has aclarado,
    esta espectacular.. te quería devolver el tiempo que
    dedicaste, con unas infinitas gracias, por preparar a
    personas como yo jojojo.

    Adios

  13. Buenas

    Estuve leyendo tu artículo y hay cuantiosas información que no conocía que
    me has enseñado, esta maravilloso.. te quería devolver el
    espacio que dedicaste, con unas infinitas gracias, por preparar a personas como yo jojojo.

    Saludos

Leave a comment